AJUNTAMENT D'ONDARA

Tornar

Restaurar la "FONT DE LA CARXOFA"

peresastre peresastre  •  20-09-2019  •  PRESSUPOST  • 

FONT DE LA CARXOFA
FONT DE LA CARXOFA

Codi proposta d'inversió: 13

Fa anys que un dels nostres monuments del poble ha estat deteriorant-se pel pas del temps i a poc a poc ha anat empitjorant l'estat de la pedra que forma la font, així com també es va modificar com a font ornamental que al final tampoc es fa ús per les pèrdues d'aigua que filtren i altres problemes que ha comportat. 

El cas que actualment la FONT DE LA CARXOFA està en mal estat i dona una visió que no és molt bona, en quant aquest monument és un dels històrics d'Ondara, on la gent anava ahí a abastir-se d'aigua per beure. I també recorde que de menuts xiquets i grans paràvem a aquesta font i anàvem a un broll dels 3 d'aigua que existien per beure allí mateix... essència que s'ha perdut per deixar aquesta font abandonada.

Per tant, com a veí del barri i ciutadà d'Ondara de tota la vida, pense que cal cuidar i conservar el nostre patrimoni històric i per això propose que en aquests pressupostos participatius considere la ciutadania d'Ondara que es destine una part dels diners del pressupost a RESTAURAR LA FONT DE LA CARXOFA.

 


Necessites Iniciar sessió o Registrar-te per a comentar.
No hi ha fites definides