AJUNTAMENT D'ONDARA

Propostes d'inversió amb àmbit: PRESSUPOST

Esta partida te un pressupost de 50.000 €

EJEMPLO LAZOS AECC

ESCULTURA LAZO SOLIDARIO AECC

11-09-2019  •  Mari Carmen Bisquert  •  PRESSUPOST

Lazo solidario fabricado con hormigón armado vibrado con armadura de acero de 8mm Ø soldado. Áridos: Marmolina blanca con granito de 4mm con cemento 42,5R Base: Fabricada con árido 0/4 y grava 6/12 con cemento 42,5R y base de anclaje de hierro de 400x400x15 para colocar el lazo.

Ubicación a decidir por el Ayuntamiento.

Adjunto en la propuesta unas imágenes de ejemplo de la escultura en otros municipios.

3.000 €

Millora acústica edifici El Prado

19-09-2019  •  Dasousa  •  PRESSUPOST

Instal.lació panells i altres elements acústics per a reducció reverberació.

 

21.300 €
FONT DE LA CARXOFA

Restaurar la "FONT DE LA CARXOFA"

20-09-2019  •  peresastre  •  PRESSUPOST

Fa anys que un dels nostres monuments del poble ha estat deteriorant-se pel pas del temps i a poc a poc ha anat empitjorant l'estat de la pedra que forma la font, així com també es va modificar com a font ornamental que al final tampoc es fa ús per les pèrdues d'aigua que filtren i altres problemes que ha comportat. 

El cas que actualment la FONT DE LA CARXOFA està en mal estat i dona una visió que no és molt bona, en quant aquest monument és un dels històrics d'Ondara, on la gent anava ahí a abastir-se d'aigua per beure. I també recorde que de menuts xiquets i grans paràvem a aquesta font i anàvem a un broll dels 3 d'aigua que existien per beure allí mateix... essència que s'ha perdut per deixar aquesta font abandonada.

Per tant, com a veí del barri i ciutadà d'Ondara de tota la vida, pense que cal cuidar i conservar el nostre patrimoni històric i per això propose que en aquests pressupostos participatius considere la ciutadania d'Ondara que es destine una part dels diners del pressupost a RESTAURAR LA FONT DE LA CARXOFA.

 

25.600 €